Kiciu Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Proszę o opinię na temat tego autka: Scenic Na co ewentualnie zwrócić uwagę przy zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Po pierwsze to Dti a po drugie taki przebieg w tym roczniku i to jeszcze z Holandii ???? Wręcz cud nad cudy ;) Słabe zdjęcia świadczą, że coś może być nie tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Po pierwsze to Dti Skoro 90-92KM to śmiem przypuszczać, że nawet dT czyli taki jak ja mam w starszym sceniolu. dTi miało z tego co pamiętam 98-102KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 98-102KM Masz rację, to dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Po pierwsze to Dti a po drugie taki przebieg w tym roczniku i to jeszcze z Holandii ???? Wręcz cud nad cudy ;) Słabe zdjęcia świadczą, że coś może być nie tak :) z Holandii czy z Belgii, bo nie wiem, czy się aukcja nie zmieniła. ten ma 200 kkm na blacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiciu Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Krak pochodzenia Belgia, a tablice niemieckie... Pojawia się pytanie, czy sprzedający wie, co sprzedaje?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi