cremoo Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) - Edytowane 28 Września 2018 przez cremoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombel Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witaj. zdecydowanie zalecam pobawić sie z wymianą głośników z przodu :D szkoda kasy na tył,bo efektu żadnego. powiększ dziury,bo z tego co mi wiadomo to tam wchodzą 13 i wsadz te 16' ;) ja u siebie mam 4 głośniki z przodu i skrzynie basową z tyłu i to w zupełności wystarczy ;) A jak nie chcesz nic przerabiać to 13 też dają rade z przodu ;) a koszt nie jest znowu taki ogromny ;) kwestia firmy. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cremoo Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) - Edytowane 28 Września 2018 przez cremoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Pobaw się "Fader'em" i ustaw więcej na przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cremoo Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) - Edytowane 28 Września 2018 przez cremoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombel Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Skrzynia jak najbardziej :) Wtedy odłączysz tył, bo jak dla mnie te głośniki z tyłu to porażka... Wiadomo wzmacniacz trzeba kupić :) ale myśle, że taki komplet czyli skrzynia i wmakol i jakieś dobre kable to 700zł się zmieścisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cid533 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja też posiadam Megi z PH1, ale posiadam tylko 2 głośniki na podszybiu + 2 w drzwiach. Czy w innych wersjach wyposażenia były także głośniki na tylniej półce? Teoretycznie jest na nie miejsce w metalowej konstrukcji półki, są również kable(jak już o nich mowa, to gdzieś urywa się sygnał. Jakieś propozycje?) Dlaczego odradzacie instalcję głośników z tyłu? Miałem się właśnie zabierać za wycinanie otworów w półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dlaczego odradzacie instalcję głośników z tyłu Mówię o półce: Bas będzie dudnił i będzie opóźniony względem przodu. Do tego dochodzi jeszcze małe ciśnienie akustyczne spowodowane małą sztywnością półki oraz nadmierną przestrzenią pod głośnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi