Kamarad Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 jak sprawdzić czy dane radio posiada obsługę zmieniarki - z racji tego ze radio jest na audio (Megi 2007rok) i nie ma MP3 chciałęm kupic zmieniarke ale gosciu sprzedający powiedział mi zebym sie upewnił czy moje radio to obsługuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 najlepiej wyjechac radiem i sprawdzic czy ma wyjscie na zmieniarke :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theeye7777 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Wejdź sobie na allegro i zobacz po wyglądzie jakie masz radio, poszukaj zdjęcia radia od tyłu i jak będzie miało 3 wejścia (2 na kostkę i trzecie na zmieniarkę) to znaczy że obsłuży. Ja wiem że u siebie miałem jakiś przycisk na radiu chyba albo przy kierownicy odnośnie zmiany źródła odtwarzania i jak wcisnąłem to wyskakiwał jakiś komunikat no device więc obsługiwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 wiec tak w radiu mam dwa wolne gniazda które mają 8 pinów ale są czarne - sprzedający powiedział mi że wtyczka od zmieniarki musi mieć 8 pinów ale że jest niebieska to wejscie w radiu też musi mieć kolor niebieski u mnie nie ma tego koloru niebieskiego... i teraz nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theeye7777 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Wg mnie jeśli wtyczka wyglądem i rozmieszczeniem pinów pasuje to będzie ok. Kolory nie mają raczej znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja mam emulator zmieniarki, też z niebieską wtyczką, jest ona podłączona do czarnego gniazda na odpowiednie piny. Do czarnego ponieważ jest to w całości odlane z czarnego plastiku. Fabrycznie tam jest i żółta kostka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 gojgien mam takie samo gniazdo :)wiec biore ;) dziękuję za pomoc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi