VTI001 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam wszystkich! Przymierzam się do zakupu Scenica rocznik 2000 lub 2001. W ogłoszeniach spotykam różna ilość poduszek powietrznych raz 6 a raz 4. Ile miały standartowo wyposażone Scenici poduszek z tamtego okresu ? No bo jak 6 a ktoś pisze że 4 to pewnie 2 wystrzelone... Przepraszam za banalne pytanie le jestem zielona w tym temacie i tp będzie moje pierwsze autko :0) Violetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 ...No bo jak 6 a ktoś pisze że 4 to pewnie 2 wystrzelone... "Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego" jakoś mi sie skojarzyło. Ja słyszłem nawet że miały 8 poduszek. Zalezy od tego na jaki kraj wyprodukowano samochód i oczywiscie wersja wyposażenia. Ale chyba ilosc poduszek nie świadczy o samochodzie?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Z tego co się orientuję, to te roczniki miały 4 air bagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Scenic z 99 roku (wersja po liftingu) w standardzie mial 4 poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterPe Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ja w roczniku 2001 mam 6. Wersja DYNAMIC (tak napisano na wewnętrznej ściance schowka pasażera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 od 2-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Może jednak wskazać 1) poducha w kierownicy 2) pasażera 3) boczna w fotelu kierowcy 4) boczna w fotelu pasażera 5) kurtyna kierowcy (?) 6) kurtyna pasażera (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 5) kurtyna kierowcy (?)6) kurtyna pasażera (?) również były montowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 2-6 moj ma np 4 zależy od wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matszy28 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 2 poduszki były w standardowej wersji w Polsce były sprzedawane w max ilości 6 a jak komuś udało się trafić sprowadzony to miał szanse i na 8 poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi