malakh Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) Cześć, możecie looknąć i powiedzieć co myślicie o tym aucie? http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-2-0-ide-16v-C15620783.html z góry dzięki. p.s. nie zauważyłem że jest specjalny dział do tego. Jeśli jest taka potrzeba to proszę o przeniesienie tematu. Edytowane 8 Listopada 2011 przez malakh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 zagazowany IDE :D chociaż nie widać parownika ;) Poczytaj o tym silniku, zanim kupisz, bo mogą być problemy z częściami o które trudno, a jak już są to są drogie. Poza tym wielki minus tego auta to maska z wlotem na muchy i bad lookiem. Jeżeli ktoś tam grzebał to trzeba zwrócić uwagę na rdzę, która najprawdopodobniej już tam jest, albo niedługo będzie. Felgi od 1.4 16V. Wrażenia na mnie to auto nie zrobiło, są ciekawsze oferty. Jak już chcesz szybką coupetę to bierz silnik F7R 147KM w wersji przed liftem, albo 2.0 F4R który występował w 2002 roku i trudno taki trafić. Ewentualnie diesel 1.9 dCi + chip i już można "normalnie" jeździć. Tą czarną coupetę bym odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Posłuchaj przedmówcy, silniki IDE są odradzane przez forumowiczów. Co do ogłoszenia, ponad 7 tysięcy osób chce to autko kupić (oglądało) i co??? Przebieg nie całe 70kkm? A co do tego auta, mnie także ubawił MadMax na masce, jakoś nikt nie zauważył, że zderzak tylny po prawej stronie ma wlew LPG, a w ogłoszeniu nawet słowa, obawiam się, że był tam złożony gaz w sposób szałasowy i teraz są problemy, zdemontowali i mają jeszcze większe, dlatego chyba się sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakh Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 ok dzieki wielkie :D bede szukal dalej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekade Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgadzam się z przedmówcami. Odpuść napewno to auto. Jest wlew gazu, a w ogłoszeniu nic o tym nie ma. A poza tym kto montuje gaz do auta, które robi przebieg 6000km rocznie. Albo była instalacja do ... albo przebieg nie ten... Powodzenia w dalszym poszukiwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 2 0 IDE jest raczej problematyczny w serwisowaniu jakby sie coś działo lepiej kupic zwykłe 2.0 lub 2.0 16 V albo 1,6 16V kierownica po lewej mocno wytarta miałem kiedyś podobną wersje i po około 150 tyś taka nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lecho Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Patrząc na zdjęcia zastanawiałem się, czy da się bardziej spaskudzić Meganę... Jest na to jakiś dział na forum? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi