wojtek.bytom Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam, prosiłbym o polecenie jakiś profesjonalnych serwisów gdzie podniosą mi moc silnika. Dokładnie chodzi mi o 1.5 DCI. Słyszałem od znajomego, że najtaniej w Norauto w Zabrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja nie wiem co Ty chcesz tuningować w Norauto, ale ja bym z tym podjechał do 4turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 podjedz do Drożdż Auto Serwis w Dąbrowie Górniczej ul.Majakowskiego 5 i tam się popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja mogę Ci polecić JB tuning w Kętach ja tam chipowałem swoją i jak na razie nic się nie dzieje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 jeśli chodzi ci o chiptuning to moim zdaniem nalepszą firmą jest Compsport w Bielsku Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejter Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A ja bym tego silnika nie dotykał, jeżeli jest na Delphim to raczej modlił bym się żeby się nie popsuł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi