Sojka91 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 WITAM! Zostałem posiadaczem Meganki 1.4 16V + gaz z 2002 roku. Samochodzik ogarnięty jak dla młodej osoby. Jednakże mam mały problem min. z nawiewem na podszybiu oraz do kabiny (te wentylatorki na środku), poprostu nie działa. Czym może byc spowodowane i jak naprawić? Problem 2 jest gdy trzeba szybciej sie do ruchu włączyć i jak sie wcisnie pedał gazu to prze 4 tyś - 5 tyś obrotów jest takie jakby zamulenie samochodu. nie mam pojęcia od czego. Podczas zapalenia zapłonu kontrolka od poduszek powietrznych powinna sie zapalić na desce czy tylko mrygnąć szybko?? PS. Jestem w posiadaniu pierwszej Renaty i poproszę aby się na mnie nie denerwować za tego posta. Pozatym zawieszenie ma przyjemne i ogólnie cichy samochodzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 co do tego mulenia, to zaczęła bym od wymiany filtrów, powietrza, LPG oraz Pb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 co do dmuchawy to może zrobiła papa lub tylko rezystor zrobił papa, u nie (w megane I phI) kontrolka poduchy gaśnie późnij od innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 OK, ale to już wszystko jest na forum :D Kolego Sojka91 wykorzystaj ;) Przeczytaj Regulamin, bo zdaje się, tego nie zrobiłeś przy rejestracji. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi