pawelli Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam, Mam pewien problem z radiem cd - oryginał (montowane w 2004 roku). Pewnego razu przestał czytać CD - non stop "error cd" - oddałem do czyszczenia. Niby czyta - ale np. za 4 razem i tylko kilka utworów, czas działania strasznie długi .... Dziś zauważyłem, że wszystkie płyty SONY czyta bez problemów :D (płyty wypalane) - laser działa szybko, bez żadnych błędów. Jak sadzę mam laser do wymiany. Wymieniał ktoś ? Jakiej firmy laser trzeba kupić - Sony, Philips ? Ma ktoś taką wiedzę ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smolinski Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witam. Ja również przyłączam się do pytania kolegi. Co z tym zrobić czy opłaca się wymienić radio na oryginalne?? Gdyż posiadam dobre radio Pioniera z USB. Czy wie ktoś jak zrobić żeby przy nie oryginalnym radiu na środku konsoli wyświetlało sama datę. Bo widziałem w megane II ze tak koleś miał w warszawie. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi