marcinsid88 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Megane 1 Ph 2 1999r w tylnym kole od strony kierowcy podczas jazdy słychać jak coś tam ociera, nasila się to podczas chamowania i robi się takie jakby chrobotanie. Ewidentnie to coś w bębnie bo jak podniosłem auto i zakręciłem kołem to było słychać jak w bębnie coś ociera. rozebrałem to ale wdg. mnie wszystko tam było ok, nic nie było luźne ani nic. Wyczyściłem okładziny, beben od środka, złożyłem wszystko do kupy ale dalej ten problem jest.... o co może chodzić ? Edytowane 24 Listopada 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Może łożysko hałasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsid88 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 z tego co się orientuję to łożysko wydaje taki inny dźwięk (huczy) , a to tak chrobocze i przy hamowaniu mocniej. a może to coś z abs ? :) w poniedziałek wizyta u mechanika. dam znać jak się dowiem co to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsid88 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 z tyłu są bębny :) okładziny są w dobrym stanie Dodano: 30 lis 2011 - 10:03 no i samo ucichło i po problemie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi