marhio2000 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam ! Codziennie rano, gdy odpalam mam pisk przy rozruchu. Trwa on może 1,5-2 sekundy. Więc wymieniłem pasek alternatora na pierwszy ogień, chwile było ok i dalej to samo. No to wymieniłem rozrusznik i tak musiałem już, ale i to bez efektu. Co mi tam jeszcze może piszczeć ?. na ciepłym silniku jest ok. To tylko na zimnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Pasek, też z tym walczyłem, zrezygnowałem i się przyzwyczaiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marhio2000 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 (edytowane) TO może posłuchajcie DivShare File - auto.mp3 Edytowane 29 Listopada 2011 przez marhio2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Dziwny dźwięk, może bendix nie odskakuje. Od niczego zdejmij pasek i odpal auto bez niego. Wtedy przynajmniej będzie można coś wykluczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marhio2000 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Rozrusznik mam wymieniony jak napisałem wyżej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Tak piszczą rolki, obejrzyj rolkę na napinaczu i na alternatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz89 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 no pewnie, że to pasek, i też z tym walczyłem, ąz dałem sobie spokój bo w kółko to powraca co jesień:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jak nie ma klimatyzacji, to nie ma rolki przy tym silniku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marhio2000 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Nie no klimy nie ma. Po wymianie paska kilka dni był spokój.. No właśnie kilka i znowu to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja już tym się przestałem przejmować, paski Gatesa i Contitecha nowe, a któryś piszczy (albo oba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi