rescue Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam serdecznie. Czy ktoś może mi odpowiedzieć co może być przyczyną takiego zachowania auta, a sprawa przedstawia się następująco: wczoraj pojechałem sobie moja "megi" do marketu na zakupy, po 30 min wsiadam do auta, przekręcam kluczyk a tu cisza jak "w kościele" żadnej reakcji na przekręcenie kluczyka ze strony rozrusznika. Czyżby rozrusznik dopełnił już żywota czy może to być inna sprawa? Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 może rozrusznik się zawiesił popraw temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Klemy sprawdzałeś? Nie przygasają kontrolki w momencie przekręcenia kluczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescue Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Klemy są ok. Kontrolki nie przygasają. Nie ma też problemu z odpaleniem auta "na pych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 To w takim razie zostaje sprawdzenie rozrusznika i przewodów podłączeniowych od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 przerabiałem to poprostu zaśniedziałe styki przy rozruszniku były popsikanie smarem kontakt pomogło... (górd bachusa czyżby ZG??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi