DrNO Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 no to ja sie pochwale nad czym popracowalem ostatnio, moze sie komus przyda: dla bronius'a: dla ReDoX'a: jesli ktos ma jakies sugestie prosby o cos indywidualnego prosze smialo pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 nie wszyscy mają megane II :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ja poproszę o żółtą megane coupe 2000 r. czyli po liftingu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 No wlasnie, ja chce phI classic , kolor biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a moze mi jakies fotki podrzucicie? i tak mam od cholery roboty zwiazanej ze zdrowiem i studiami wiec nie kazcie mi szukac fotek, emalie znacie / jest dostepna nie wszyscy mają megane II :-x pech... ale jak mi podeslesz jakas ladna foteczke Twego R5 to sie wklei w pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 mógłbym dostać userbara z tym co poniżej? :) (wersję bez znaczka renault i napisem "coupe user" albo coupe driver), najbardziej zależy mi na zdjęciu nr 1 i 3 (obie granatowe) ps. dziś byłem grzeczny :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 dodane wedle prosby, ewentualne uwagi i/lub zmiany na forum lub prywatnie. jutro zrobie bo teraz znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 dzięki :) wyglądają extra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 moge jeszcze dorzucic ramke, widoczna na wczesniejszych userbarach. robic jeszcze z tego drugiego foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 te co zrobiłeś mi wystarczą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 A ja moge prosic o przeslanie psd z tlem na maila? To sam sobie dorobie ze swoim zdjeciem, zeby nie dawac Ci dodatkowej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDoX Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A moge prosić userbara z Sceniciem i ze znaczkiem Reanult i napisen Scenic Driver. [ Dodano: 2007-04-04, 20:34 ] Wielkie dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi