kanar666 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W Gliwicach to samo Dobrze że jeszcze opon nie zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A w Jeleniej sypnęło. W sumie białe są tylko trawniki, pobocza, drogi normalnie czarne, tyle, że temp. poniżej 0, niemniej ok. 18 tak sypało, że świata nie było widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 U mnie śnieg prószy już drugi dzień, wczoraj padał grad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Właśnie zaczęło sypać. W zimie tak nie sypało jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 U mnie rano trochę padał śnieg a teraz słoneczko świeci. ale wczoraj po 17 tak padał ze nic nie było widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi