bbartekk Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Witam. :) :) Mam problem z megane II 1,4 16v rok 2004 a mianowicie na zimnym silniku wszystko gra a po rozgrzaniu zaczyna świecić się kontrolka silnika i auto traci moc oraz nie równo chodzi na niskich obrotach. Przy jeździe czuje się jakby nie chodził na jeden gar i przy dodawaniu gazu i odpuszczaniu tak jakby strzelał powietrzem w kolektor ssący. Proszę o wszystkie propozycje zdiagnozowania tego problemu[/b]. :P[/size] Edytowane 9 Grudnia 2011 przez bbartekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jaki sens jest pianie taką dużą czcionką :) Popraw, źle się to czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbartekk Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Dzięki za zainteresowanie ale to nie rozwiązało mojego problemu. Trochę się czepiasz ale mam gest i zrobię to dla Ciebie. Pozdro :) Edytowane 9 Grudnia 2011 przez bbartekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 :) to Ty dostajesz za pyskowanie i dyskusje z modem. Wymień świece i sprawdź cewki. Nie zaszkodzi wyczyścić CPWK. Masz ewidentny problem z zapłonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbartekk Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ponownie dzzo a co do CPWK to co to jest bo nie jestem modem i nie rozumiem wszystkiego i wszystkich Dzięki za kartkę :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 :) Czujnik Położenia Wału Korbowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi