norbert_p Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Witam. Czym można sprawdzić ewentualne błędy (oraz je wykasować) w Scenicu III z tego roku? Jaki program do tego podejdzie (aby wykrył rok 2011)? Edytowane 11 Grudnia 2011 przez norbert_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Widzę tutaj tylko CLip, lub inne uniwersalne interfejsy diagnostyczne jakie są w serwisach. CLip jest najtańszy (w porównaniu do profesjonalnych sprzętów diagnostycznych), ale może zaskoczyć fakt, że aby połączyć się z samochodem należy mieć dodatkowy klucz sprzętowy - tak miałem w przypadku Megane III która świeżo wyjechała z salonu. Edytowane 11 Grudnia 2011 przez EnD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 EnD nie wiesz czy CLIP ma opcję wyłączenia na stałe automatycznego hamulca - pytanie co prawda o SIII ale jak jest taka opcja w starszych modelach to może i w tym da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Podepnę się z pytaniem czy połączę się interfejsem Clip z programem V103 do Megane III z 2009 roku w celu sprawdzenia i skasowaniu błędów (kolega ma problem)? Czy jak tu gdzieś na forum czytałem jest potrzebny "jakiś klucz z Renault".Chodzi mi o odpowiedz kogoś kto już to robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi