lukasz6402 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Czy w radiu philips radiosat 4000 jest możliwość dorobienia wejścia liniowego AUX???? A moje radio wygląda tak Czy zostaje mi tylko transmiter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasws502 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam, temat już jest więc się podepnę do niego. Mam takie same pytanie, czy można dorobić do tego radia wejście AUX? Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroznixo Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 wystarczy dokupić kasetę przejściówkę i jest aux ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Można, ale szału nie ma. U mnie dodatkowo radio świrowało i co jakiś czas usiłowało zmienić kierunek odtwarzania na takiej kasecie - zmiana kierunku - odbicie od blokady (rolki w adapterze kręcą się w jedną stronę) - kontynuacja w jedynym słusznym kierunku. I przez ten czas cisza... Na pewno da się bez kasety, dolutować przewody sygnałowe do wyprowadzeń układów scalonych. Było już coś takiego na forum, ale dla innych radioodtwarzaczy. Trzeba by tamte przeanalizować, zobaczyć gdzie zostało podpięte i szukać takich samych punktów dla układów z tegoż radia. To chyba były wejścia na przedwzmacniacz, ale głowy nie dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Poszukaj na Elektrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos126 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 http://megane.com.pl/topic/26300-tutorial-wejscie-aux-w-odtwarzaczu-firmowym/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi