cash Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam, Mam takie pytanie dotyczące halogenów. Halogeny mam wmontowane ale nie mam poprowadzonych do nich kabli w ogóle. Kontrolka pali się. Tu pytanie do której kostki,pinu powinny iść kable z halogenów? Jeszcze mam jakieś urwane jeszcze kable pod nadkolem, czy mogą to być od nich też? Nie wiem czy w taki mróz nadkola zdejmować, plastik nie połamie się? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Schematy (w plikach) w rękę i jedziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 mam jakieś urwane jeszcze kable pod nadkolem Prócz schematów jeszcze miernik :) Włącz światła, i sprawdź czy pojawiło się na nich napięcie - jeśli tak bingo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi