darhol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 tzn sie założyłem teraz uzywki jakies champiro 205/55 - tez mam takie podejrzenia ze to opona ale nie mam na nowe :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak masz od kogo pożyczyć koła to załóż i będziesz wiedział czy to na pewno opony, ja też się przymierzam to takiego kroku. U mnie przy prędkości tak od 110km/h to wali tak jakbym po najgorszym bruku jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 205 w porównaniu z 195 dają hałas, jak na żwirze. Jak jeszcze sa trochę podjechane(205) i w dodatku na felgach od 195, to nawet głuszą radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi