cycek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 jesli mam naped quattro wymagane sa lanuchy w gorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Z tego co ja wiem nie ma obowiązku jazdy na łańcuchach jedynie zalecenia, może miejscami pod bardzo strome podjazdy/zjazdy.Najważniejsze żebyś miał dobre zimowe opony bo co z tego że masz napęd quattro (4x4) jeśli masz opony letnie , wielosezonowe lub zimowe z kiepskim bieżnikiem. Może przy okazji przydadzą się informacje o innych krajach --> http://www.oponeo.pl/artykul/opony-zimowe-w-europie Edytowane 26 Grudnia 2011 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Na pewno łatwiej będzie się jeździć, lecz 4x4 nie uchroni Cię w 100% od zakopania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi