erotomasz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam. Piszę pracę na temat motywów jakimi kierują się ludzie w czasie zakupu nowego samochodu. Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie krótkiej ankiety. http://moje-ankiety.pl/respond-18116.html Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Chyba powinno być; Ankieta ma na celu a nie calu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A ja nie wiem, w jakiej kategorii ( 2 i 3 pytanie ) mam się ulokować ? SUV z 4x4 czy dostawcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wypełniłem, choć znalazłem kolejny błąd w Punkcie 16 zamężny/zamężna. Facet może być żonaty, a nie zamężny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erotomasz Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dziękuje Panowie za wszystkie podpowiedzi. Już poprawiłem błędy! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No i dlaczego nie ma tak popularnej kategorii jak minivan/van, przecież tak klasyfikowane są Scenicki, Zafiry, Picasso itp. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erotomasz Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Super wskazówka! Już poprawiłem. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Kurcze, nie kumam pytania 12 i form płatności: raty i kredyt. Rata to efekt finalny kredytu, czyż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erotomasz Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Chodziło o to ,że możesz pójść do banku , wziąć kredyt i zapłacić u sprzedawcy gotówką lub kupić auto na raty u sprzedawcy. To zbliżone opcje jednak kupujący je rozróżniają bo czasami pierwszy wariant jest tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 aaa... czyli tzw. kredyt gotówkowy bądź kredyt na zakup towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Jeszcze mała uwaga inżynier jest wykształceniem wyższym. Edytowane 29 Grudnia 2011 przez Obiboc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 wziąć kredyt i zapłacić u sprzedawcy gotówką lub kupić auto na raty u sprzedawcy. To i tak bierzesz krety bankowy tyle że w miejscu zakupu. Jakby nie patrzeć jedno i drugie to kredyt. Ekonomistą nie jestem ale jak dla mnie to to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Przemo- chyba jednak nie. Pamiętam jak ojciec kupował na tej zasadzie, biorac kredyt przez komis. Wiązało się to z wspólwłasnością banku wpisaną w DR i wymuszonymi ubezpieczeniami. Biorąc kredyt gotówkowy w banku, guzik to dusigroszy obchodzi na co kasę wydajesz. Auto kupujesz za gotówkę i jest tylko Twoją własnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ankieta rozwiązana i poszła,gojgien faktycznie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 gojgien, też tak kupowałem, co nie zmienia faktu, że i tak pieniądze dostałem z banku. Biorąc w banku kredyt gotówkowy "na samochód" masz go inaczej oprocentowany. Poza tym tak czy siak jest to kredyt bankowy, nie ma znaczenia gdzie go "kupujesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi