mati681 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Chodzi mi o bardzo oszczędne auto i w miare bezawaryjne ;D A Mazdy to podobnież dobre auta które nie tracą szybko na wartości i dlatego myślałem o Maździe. A teraz to już sam nie wiem co wybrać. Dodano: 10 sty 2012 - 18:49 Dziękuje za wszelkie podpowiedzi, sprowadziłem Renaulta Lagune 2 z 2002r 1.9 DCI Mam nadzieje że będzie służyć wiernie tak jak Scenic ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 to powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Niech śmiga po naszych "pięknych" drogach gdzie nie widzisz ani jednej dziury, ani jednej kreski na asfalcie. Zyj dla tych chwil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Auto kupione, temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi