gazik00 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Jeśli szukasz dobrego i Edytowane 1 Listopada 2012 przez gazik00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) I specjalnie założyłeś konto aby nas poinformować ... ? Nooooooo tak, przywędrowało z pięknego kraju zwanego USA, więc musi być cooool, trendy, <co tam się teraz mówi> i koniecznie trzeba to przeszczepić na nasz grunt. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Tez pomyślałem niezła dziecinada. Ale 3000 osobom się to spodobało. Uuuu nieźle...ubaw po pachy. Może jestem za stary na takie głupoty czy choćby mania pejsbuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniak77 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 dla mnie akcja trochę głupia, aż boje się pomyśleć jakie jeszcze wymyślą amerykanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mnie zastanawiają 2 rzeczy: 1. Kto wpadł na super inteligentny pomysł, aby robić to takiej porze roku jak teraz 2. Jaki jest w zasadzie cel tego czegoś ? Jeśli założeniem imprezy było szokować ludzi to nic z tego nie wyszło. W TV gołe dupy przez całą dobę, na plakatach prawie gołe dupy przez cała dobę, internet... wiadomo, więc po cholerę to wszystko. Nie wiem, za stary jestem czy co, ale naprawdę nie łapię tego bardziej niż jedzenia kanapek duża grupą pod Belwederem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) To tak samo jak z tymi ... flash mobami. Aż dziw ilu w tym uczestniczy. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi