artturek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam, potrzebuje Waszej pomocy, otóż mam dwa pytanka. Silniczek wskazówki paliwa w liczniku uległ popsuciu, więc chcę go wymienić i tu pojawia się pytanko pierwsze czy wystarczy kupić za śmieszną kwotę licznik, wyjąć silniczek i przełożyć? Nie ma z tym problemu? Oraz czy przebieg jest zapisywany w liczniku czy innym sterowniku? Gdy kupie nowy licznik zostaje mi przebieg z tego starego czy będzie inny? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 kup licznik drugi i podmień silniczek,przebieg będzie taki jak masz w liczniku bo w nim jest zapisany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artturek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No i w tym problem, że nie chciałbym mieć innego przebiegu, więc pytanko czy przełożenie tego silniczka jest skomplikowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 nie nie jest,jedyne co to trzeba zaznaczyć miejsce opadnięcia wskazówki przed jej zdjęciem ,potem po zamontowaniu silniczka,trzeba tą wskazówkę założyć wedle zrobionego znaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi