karol2202 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 czy Cobra /aktywna może mieć wpływ na próbę odpalenia kodem immobilajzera przez CZ ,jeśli tak to gdzie wyłączyć cobrę /montaż przez dilera brak stacyjki w schowku, a kluczyk przy kupnie dostałem/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Kluczyk może być tylko od wyłączenia syrenki, żeby nie wyła przy odłączonym akumulatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2202 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 a jak można wyłączyć alarm? nawet nie wiem gdzie jest ukryta centralka , a syrena nie ma gniazda na kluczyk ,nie ma nawet własnego zasilania ,tylko wiązka kabelków wchodząca jakby w nadkole przy kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Centralkę masz prawdopodobnie w okolicach wyświetlacza. Dwie śrubki przy "gwizdkach" i po ściągnięciu górnej osłony ją zobaczysz. Wystarczy wypiąć i przestanie dokuczać alarm. Jednak moim zdaniem alarm nie ma nic wspólnego z immobilajzerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Albo moze miec tak jak ja. Ja mam centralke zintegrowana z syrena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2202 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 syrena jest w komorze silnika a centralki tam nie ma o jaki wyświetlacz chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Wyswietlacz z zegarkiem, na konsoli srodkowej. A ile kabli wchodzi Ci do syreny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2202 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 parę sztuk /autko pod blokiem zaraz sprawdzę/ żeby nie wyła rozłączyłem kostkę która odchodziła od anteny- są 4 przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 A nie, to chyba nie to, bo do mojej idzie kostka z 16 przewodami bodajrze. W takim razie szukaj centralki pod deska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2202 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 oki idę walczyć thx jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł gdzie to ustrojstwo to proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Najpewniej tak jak pisal Danielossss pod deska. 2 srubki pod maskownicami glosnikow na podszybiu i sciagasz cala gorna polke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2202 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 thx for all jeszcze jedno przy klepaniu immo kodu po 3 cyfrze swiatełka gasną przy 4 zapalają się na nowo /łącznie z awaryjnymi kierunkowskazów- jednak nic tam nie ma już powoli brakuje mi pomysłów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Czasami też centralka jest dawana nad bezpiecznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2202 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Prezes tylko jak tam dojść ... rozkręciłem podszybie i nic nie ma po wprowadzeniu kodu nic nie działa i na dodatek migacze awa migają podejrzewam że w przypadku aktywnej cobry kod do immo nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Tam masz nad klapką od bezpieczników jakoś to przykręcane - nie pamiętam, ale chyba jak otworzysz klapkę od bezp. to tam są 2 wkręty torx. U mnie tam też wyłącznik był schowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi