Nel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie koniecznie do Sekwany ja przerobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaku_z_jelcza Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Taaa? podłączyłem na próbę i tak. Przycisk klima działa, obieg wewnętrzny też a nadmuch od 0 do 5 działa na maksa a na 6 się wyłącza. W takim razie co zmieniałeś, na pewno moduł, zmieniałeś wiązkę czy tylko wtyczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wtyczka jest taka sama ,więc jej nie zmieniałem .Pozmieniałem tylko przewody we wtyczce i wykorzystałem istniejące przewody do podłączenia modułu mocy. Masz szczęście że nie spaliłeś panelu .Bo są 3 rodzaje tych paneli na 4 biegi(ja szczęścia nie miałem) i różnią się połączeniami we wtyczce.Ty w takim razie masz ten co ma tylko różnice w wyjściu na wentylator.Musisz teraz tylko wykorzystać przewody szary,biały,łosoś,fiolet do podłączenia modułu A5,A7,B8,B9. Trochę dziwi mnie że działa ci klima bez podłaczonego przewodu A9 do sondy temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie we wszystkich wersjach jest sonda temp. parownika i stąd pewnie zaskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No niestety jest trochę tych wersi paneli.Ja spotkałem się już z 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaku_z_jelcza Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klima zaskakuje mi nawet przy minus 10. Tzn. włącza się sprężarka. Będę musiał jeszcze pokombinować... Skoro jest szansa to przerobić. Ale wolałbym za dużo nie pruć w oryginalnej instalacji, takie zabawy mszczą się w środku nocy w deszczu na odludziu daleko od domu, jeśli skończy się na wymianie modułu i przekładce kabli to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi