krawcu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam, potrzebuję odciąć immobilizer w swoim scenicu, drugi raz mi się rozprogramował. Może ktoś z Łodzi jest w stanie mi pomóc w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0660 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam mam podobny problem w Megane 1,6 16v 2000r. Szukam pomocy w okolicach Lidzbarka Warmińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patwsad Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam miałem ten sam problem z immo. Polecam http://www.autokomputery.pl Byłem u nich z kompem i zdjeli mi immo za 250 zł w niecałe pół godziny. Razem z dojazdem wyniosło mnie to 300 zł. Kolega wysłał do nich komputer kurierem, więc jak macie dalej to też jest sposób. Szukałem w różnych miejscach ale taniej nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi