Lewy Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 poszukuje teraz programu scanmaster, jak by ktoś miał prosił bym by wrzucił na rapidshare i podlinkował na forumGoogle sie kłania: http://rapidlibrary.com/index.php?q=scanma...8+full+downloadOraz plik od kol. Nel: http://rapidshare.com/files/235743666/Scan...LM_1.7.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 meganecoupe02, dzieki, faktycznie tam bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsi22 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 czy ma ktoś kody do rozpakowania tego scanmastera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Rar z drugiego linku u mnie sie rozpakowuje. Tych z pierwszego linku nie ściągałem, więc nie wiem co tam sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Lewy, drugi link nie działa, errora daje że niby konta premium potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsi22 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 z drugiego linka rozpakowałuje się tylko patch natomiast program główny scanmaster z pierwszego linka potrzebuje hasła natomiast z drugiego wygląda na uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja byłem wczoraj na kompie, używali delphi, miałem nawet okazje się tym pobawić, zapłaciłem 60zł. Ciekawa sprawa, ale kosztuje 8000zł. Myśle, że zdecydowaną większość kosztuje oprogramowanie do tego (mieli tam praktycznie wszystkie marki i modele aut) niż sama skrzynka, która ledwo co ważyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Oczywiście że opłata licencyjna to z 95% tego cudeńka. Sam interfejs pewnie mało co się różni od tego za 150 zł z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Ehhh jakie hasło do tego pliku od Kolegi Nel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 errora daje że niby konta premium potrzebaCóż, rapid u mnie zawsze tak działa. Na różnych kompach. Myślałem, że to ja cos robię nie tak. Mogę wrzucić gdzieś indziej i rozpakowane te pliki. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 5-ISO 14230-4 KWP (fast init 104 Kbaud) A nie przypadkiem 10.4 Kbaud?:/ [ Dodano: 2009-05-29, 11:41 ] wrzuta.pl? yousendit? Byle nie chomik! Błagam, nie chomik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Lewy, to może chomik... albo tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Najprościej wrzucić linki z googli nie sprawdzając czy w ogóle działają i czy plik daje się otworzyć, macie tutaj pewny link, plik bez hasła: http://rapidshare.com/files/238472375/Scan...erELM_1.7.0.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 slavOK, w pracy rapida to ja se moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 A my mamy jedno ip na jakieś 2000 komputerów (proxy) więc... rapid rooox;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi