Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Android

CareK

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że wielu forumowiczów posiada telefony z Androidem na pokładzie stąd ten temat :-) Zapraszam do dyskusji, wymiany doświadczeń itp.

Nie wiem czy wiecie ale kilka dni temu producent automapy wypuścił beta wersję na androida, która dostępna jest do pobrania za darmo ze strony automapa.pl. Osobiście testowałem i wydaje się być ok.

Wysłano z GT-I9100 poprzez Tapatalk

O tym małżeństwie androida z AM bardzo wiele już napisano na forum, gdzie "pannę nie taką znowu młodą" znają od podszewki. Niejeden już ją rozebrał na czynniki pierwsze, zaglądając jej tu i ówdzie, czasami nawet paluchy w czułe miejsca wpychając. (proszę bez skojarzeń) Tak więc chyba lepszych ekspertów od tamtej grupy raczej nie znajdziemy. Polecam, dostępne bez rejestracji: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32257&postdays=0&postorder=asc&start=0

Wysłano z HP G62 przez Firefoxa

Hehe. Poczytałem te 9 stron i nic ciekawego nikt tam nie napisał, a nie nazwałbym ludzi, którzy tam piszą ekspertami od androida, chyba, że chodziło Ci o ekspertów od navi, to może i tak jest. Temat jest luźny ale raczej założyłem go z myślą o użytkownikach androida.

P.S. Nie szkoda Ci czasu na wpusywanie podpisu? Bo wiesz, mój telefon dodaje go automatycznie i nie muszę ręcznie wpisywać jak Ty :-)

Przecież zaznaczyłem że jeśli chodzi o "pannę" w tym małżeństwie to tam jest już sporo info które można do dyskusji włączyć jako argumenty lub kontrargumenty.

Co do "pana młodego" z tego mariażu, w postaci zielonego robota, to można go obgadywać, temat jest przecież otwarty.

A co do podpisu- to sądziłem, że teraz tak być powinno w tym temacie.

Sam się zastanawiałem po jaka cholerę ten wpis, skoro w tekście są polskie literki "jak Regulamin przykazał", więc brak powodu, by się taką stopką tłumaczyć.

Skoro to jednak telefon to faktycznie zmienia postać rzeczy.

Jednak takiego FONA to trzeba perzed trybunał, bo albo ZDRAJCA, głoszący wszem i wobec czego używa jego właściciel, lub po prostu zwykły EKSHIBICJONISTA, który niepotrzebnie pokazuje wkoło różne rzeczy.

Mój na szczęście tego nie robi. :-)

PS. A czasu, tego wolnego, Ci u mnie dostatek. :)

Edytowane przez gojgien

Dlaczego mam się wstydzić tego, że mój telefon się podpisuje? Nie uważam tego za chwalenie się ani nic z tych rzeczy. To po prostu fajna opcja super aplikacji i tyle. Akurat mało mnie interesuje co o niej myślisz :-)

Dlaczego mam się wstydzić

A czy ktoś, gdzieś wymaga byś się Ty za to wstydził????

Jemu powinno być wstyd.

no ale zbaczamy z tematu, a sprawa już wyjaśniona została.

Podpisy- kto, z czego i przez co nadaje w tym temacie nie są wymagane. Nie muszą być wpisywane pod postami, a szczególnie ręcznie.

Są natomiast dopuszczalne, jeśli sprzęt z przyczyn technicznych nie potrafi wysyłać bez nich.

Są natomiast dopuszczalne, jeśli sprzęt z przyczyn technicznych nie potrafi wysyłać bez nich.[/b]

Hehe. Wybacz, ale kim Ty jesteś by mówić mi czy to co dopisuje moja aplikacja jest dopuszczalne, czy nie? Znam regulamin na wylot i nie ma tam nawet najmniejszej wzmianki o tym, że nie można stosować takich podpisów, więc nie rób mi łaski, że mój podpis jest dopuszczalny.

Co do mojego romu. Korzystam z brandowego najnowszego romu T-mobile. W załączniku dokładne info.

post-2495-1327093783,06_thumb.png

To teraz na temat :-) AM testowalem podczas wyjazdu do Łodzi, żadnych problemów, wygodna obsługa. Na Samsungu Ace działa płynnie, wreszcie jakaś alternatywa na wypadek awarii wysłużonego Goclevera.

więc nie rób mi łaski, że mój podpis jest dopuszczalny.

Sorry kolego ale nie miałem na myśli TYLKO CIEBIE. Zapewne urządzenia z takim czymś, posiada wiele osób i to właśnie do nich jest skierowane, że sprawa podpisu jest wyjaśniona.

Schlebia mi, że pomimo ciekawszego posta o sprawy ROM-u nadal ze mną polemizujesz o bądź co bądź, nieistotne pierdoły. Normalnie należało by teraz nacisnąć LUBIĘ TO :-) . Niestety nie posiadam tam konta.

A skoro nadal masz ochotę o tym pisać, to proszę o wyjaśnienie mi, jak taka stopka wysyłana automatycznie, razem i pod wiadomością, ma się do czegoś co nazwano kryptoreklamą. Co tu bardziej jest reklamowane, GT z cyferkami czy tapa-coś tam??

Jako osobie zajmującej się zawodowo tymi sprawami nie powinno to sprawić Ci problemu....

To, że nie idziesz z duchem czasu tylko zatrzymałeś się na etapie wczesnej emerytury przez wydobywanie węgla (swoją drogą nawet nim w domu nie palę), a raczej nawet nie tym tylko jeżdżeniem windą tam i z powrotem, to nie powód do tego by próbować wyśmiewać (zresztą nieudolnie) ludzi, którzy nie boją się nowych technologii i trendów. Odpowiedź na Twoje pytanie jest bardzo prosta. Aplikacja pozwala mi automatycznie umieszczać podpis o treści jakiej chcę to go umieszczam i nie muszę się tłumaczyć dlaczego. Kryptoreklama to nie jest i nigdy nie będzie. To dokładnie analogiczna sytuacja do podpisu z marką i modelem swojego samochodu, jakich u nas na forum nie mało.

No i po co się tak unosisz????

Poza tym czy ja Ci ubliżam z racji tego co robisz? Zwracam się jak do EKSPERTA w sprawie reklamy, a Ty lecisz w wycieczki personalne, odszczekując się jak kopniete nie powiem co.

Ech ta nerwowa młodzież.

Co do odpowiedzi, to może i prosta jednak nic mi w tej zdawkowej, jednozdaniowej formie nie wyjaśniła.

(słów wiele, treści mało)

Zauważam jednak z tego co napisałeś, że podpisów przedstawiających meganki i sceniole tu wiele, bo to takie forum, że bez tego raczej trudno odpowiadać, wiec raczej to nie jest dziwne, a wręcz wymagane.

Urodziła się też widzę nowa reguła:

IŚĆ Z POSTĘPEM = POSIADAĆ ANDROIDA :-)

Chyba nawet jego twórcy nie są tego tak do końca pewni. Niewątpliwie jest to jedna z dróg do postępu, temu nie da się zaprzeczyć.

No i jeszcze jedno w tym emocjonalnie napisanym poście mi się w oczy rzuciło:

Aplikacja pozwala mi automatycznie umieszczać podpis o treści jakiej chcę to go umieszczam

Czyli to jednak nie technika jest powodem. Ona jest tylko środkiem...

Zapytałem właśnie o kryptoreklamę, gdyż do tej pory, z wcześniejszych postów wynikało, że to ponoć fon za to odpowiadał. Jeśli by to wszył producent i nie pozwalał tego wyłączyć, to czystej wody kryptoreklama.

Teraz rozumiem Twoje wzburzenie z 3 posta.......

Widzisz Ty nawet nie potrafisz zrozumieć co się do Ciebie pisze tak bardzo nienawidzisz androida, facebooka, czterordzeniowych procesorów i innych takich. Zaślepia Cię kategoryczna niechęć do tego typu rzeczy, ale chcesz tego czy nie to właśnie tego typu media i technologie są aktualnie na topie i kreują świat przyszłości. Popatrz na historię ilu ludzi zginęło podczas wojen. Dzisiaj mamy drony, roboty i najnowocześniejsze technologię. Dzisiejsza wojna nie jest już taka barbarzyńska jak kiedyś. Popatrz na medycynę. To wszystko postęp technologiczny, którego tak bardzo się wzbraniasz. Ale nie wylewaj tu na forum swoich żalów wobec tego szczególnie w temacie o nowej technologii.

P.S. Mam tyle wspólnego z reklamą, co mechanik z baletem zawodowym.