jacolradom Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam. Głównie interesuje mnie czy silnik ten jest awaryjny, drogi w naprawie i czy lubi gaz, bo 7 letnia instalacja na pewno dała mu się już we znaki. Chcę się jeszcze od was dowiedzieć czy ciężko mi będzie dostać czarny lewy błotnik do Coupe? Z góry dzięki za rady forumowicze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak na silnik to ja przy przebiegu 233k km nie narzekam na niego. Pracuje bardzo dobrze i nie jednokrotnie stawał w szranki z innymi. U mnie instalacja we wakacje będzie miała już 10 lat i jakiegoś większego spustoszenia nie zrobiła w silniku. Z wydechem to już inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Motor 2,0 8V to podobno jeden z najlepszych silników jakie były montowana w naszych meganach. Jest on trwalszy od dobrego 1,6 8V, aczkolwiek wszystkie silniki benzyniaki raczej udane, oprócz IDE, który wykazuje się może nie większą awaryjnością, ale jak ona już nastąpi to jest droooooooooooga w naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dostać czarny lewy błotnik do Coupe Znalazłeś ten błotnik.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi