osama Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam serdecznie od kilku dni walczę z moją meganką z silnikiem k7m poczytałem i szukałem na forum ale niestety nie znalazlem porady a mianowicie po włączeniu zapłonu komp nie daje mi sygnału minusa na stycznik od paliwa i nie ma iskry po podłączeniu do stycznika bezpośrednio minusa odpala ale obrotomierz nie działa i zastanawiam się czy to wina kompa imo jest odcięte czujnik uderzeniowy odłączony Proszę o pomoc i pozdrawiam serdecznie Regulamin pkt. 5.7 - logika wypowiedzi P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jak byś to napisał tak jak trzeba to może ktoś pomoże, bo z tego co powyżej to nie bardzo wiadomo o co chodzi, poza tym, że silnik nie pali. Przypominam o regulaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osama Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 To napiszę w skrócie brak sygnału z elektronicznego urządzenia sterującego na stycznik od paliwa. Co może być tego przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi