Piotrekglowno Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam wczoraj moja renia zdechła padł regulator napięcia w alternatorze. Mam pytanie za wymianę łożyska, szczotek ,regulatora napięcia i coś tam było toczone zapłaciłem 250 zika. Wydaje mi się że mnie troszkę zdoił ten mechanior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Wg. mnie trochę Cię oskubał. Za takie cuda powinien skasować góra 200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja za pełną regeneracje z nowym regulatorem napięcia 165zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekglowno Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No to mnie zdoił ładnie. Fakt że zależało mi na czasie i w ciągu ośmiu godzin od zaholowania auta miałem go zrobionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak wszystko OK a autko było potrzebne od zaraz to musisz przeboleć. Coś za coś. Miałeś przyspieszony program naprawczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekglowno Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 He he taka promocja że na cito. Ale wszystko hula i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi