Unspoken Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam. Auto stało dwa dni na mrozie. Dzisiaj odpaliłem je nie bez trudności. Przejechałem kilometr i nagle coś zaczęło mi stukać tak jak w temacie. Im szybciej jadę tym szybciej stuka, tak jakby coś o koło czy o jakąś tylną część auta regularnie uderzało. Zatrzymałem się, obejrzałem auto z tyłu - niczego podjerzanego nie znalazłem. Ruszyłem, nie było stuku. Po dwóch kilometrach znowu stuk. Znowu się zatrzymałem, znowu obejrzałem auto;) ruszyłem i brak stuku. Po chwili stukanie powróciło a po kilku kilometrach jakby coś się tam "przełamało" i przestało stukać. Jakieś pomysły?:) Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody1940 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Sprawdz czy masz dobrze dokrecone Koło zapasowe w bagazniku. Jesli tak to sprawdz amortyzator prawy. Lub belke ( drązki ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unspoken Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 [nie cytujemy w całości posta, pod którym bezpośrednio odpowiadamy] Dzięki, ale czy ja jestem w stanie sprawdzić amortyzator bez wjazdu na kanał? Oraz tę belkę:) Nie mam pojęcia gdzie ich szukać...:| Regulamin pkt. 5.13 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody1940 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jak podniesiesz i zdejmiesz koło to bedziesz miał amortyzator na wierzchu,sprawdz czy nie wylał jesli jest olejny i czy nie lata mocno na boki i w góre i dół. Co do belki to lepiej na kanał. Ale jesli nie chcesz sie bawic,tymbardziej w taką pogode to jedz na stacje diagnostyczną (tam gdzie robi sie przeglądy techniczne) i za 20-30zł Ci sprawdzą na trzepakach co jest nie tak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unspoken Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dzięki Młody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody1940 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 I jak problem rozwiązany? Bo mnie Ciekawi co było :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Amorek albo... bak :l: jak to było w moim przypadku. Edytowane 15 Lutego 2012 przez bartos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unspoken Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dziękuję za zainteresowanie :l: Gdy tego dnia ruszyłem z pracy stukanie już nie powróciło (tfu tfu;)) więc nic z tym nie robiłem. Inna sprawa, że nie ma już takich mrozów... Niemniej nadal jeżdżę bez wskazania prędkościomierza a licznik kilometrów mi stoi na tym samym przebiegu od paru tygodni :| Ciekawe czy to jest jakoś powiązane...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ciekawe czy to jest jakoś powiązane...? Nie, to dwie różne sprawy. Poczytaj o impulsatorze w skrzyni biegów.Szukana fraza prędkościomierz nie działa zwróciła następującą liczbę wyników: 63 Wyniki wyszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi