kopi Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Robak coś ci się trochę pomieszało. Obróciłeś kota ogonem. Ja kogoś obraziłem? Jak również nie dyskutuję na tematy polityczne. Po prostu GazMajster nie znał do tej pory niko u którego by PiS miał popracie, to poznał. Ale OK. jeżeli cieszą was takiego typu dowcipy, to bawcie się dobrze. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Poprostu sa smieszne - niezaleznie od przekonan politycznych. Znajdz takie smieszne obrazki/teksty/historie o PO jakiejkolwiek innej partii, której nie lubisz, to tez sie posmiejemy (przynajmniej ja chetnie). Ale moze byc pewien problem... Takowych nie ma... Ciekawe czemu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 kopi,dobry jesteś - w swoim 3 poście już podpadasz ludziom ;) peace ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 słuchaj to że jest to na forum to nie zmusza np Ciebie do czytania tego lub oglądania nazwanie ludzi z forum: kopi:, No myślałem, że tu są normalni ludzie. O tu proszę bardzo prostactwo i chamstwo. raczej komplementem nie jest. Przy wyborze tematu możesz kliknąć okienko ignoruj, i wtedy czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Po prostu każdy ma swoje przekonania, a w tym dziale można pisać wszystko, co jest zgodne z regulaminem forum, a twój post naruszył już ten regulamin, odsyłam do lektury regulaminu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 ... a jedyną osobą która jak narazie kogoś obraziła jest... zgadnij ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 poza tym to forum jest dobrowolne i nie musi być obiektywne bo nie jest przeznaczone dla każdego, kto chce to pisze, komu się nie podoba to nie musi odwiedzać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Panowie spokojnie. kopi masz jakiś śmieszne zdjęcia, linki, humorki dotyczące innych partii proszę bardzo umieść je tu. Wszyscy się pośmiejemy. Weselej będzie ;) No i się okazało, że mamy jednego kolegę, który lubi PIS. To dobrze w końcu demokracja jest. ;) Obejrzyjcie sobie dzisiejszą "Ekipę" na Polsacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopi Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Oczywiście, że nie jestem przeciwnikiem wyśmiewania się z partii czy z polityków. Po to oni między innymi są. Ale też są ludźmi i być może są tacy co jeżdża megankami. Zatem szacunek też im się należy. Chodzi mi jedynie o zachowanie pewnego poziomu, smaku i kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 kopi, Przysięgam CI, że ci dwaj wymienieni w temacie, prawdopodobnie nie wiedzą co to Meganka Pierwszy uwielbia terenówki a ten drugi- mniejszy nawet nie ma prawa jazdy. (jak i konta w banku, oraz żony) Wożą go w BMW z ciemnymi szybami (ponoć dla tego by nie było widać, że siedzi w foteliku) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (ponoć dla tego by nie było widać, że siedzi w foteliku) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 a slyszeliscie o vodce ziobrówce? ;) to kiepski advocat na kaczych jajach... i ja bym sie na miejscu tych popierajach PIS nie obrazala i nie mowila o innych kregach kulturalnych bo raczej osoba mowiaca do innych spieprzaj dziadu do wysoce kulturalnych nie nalezy... ale to oczywiscie kazdy sam sobie oceni... ja umiem sie smiac zarowno z PISu, jak i PO, LiDu i innych mimo, ze moj brat cioteczny jest radnym z ramienia PO ;) wiecej luzu i dystansu, a swoja droga takie dowcipy nie biora sie raczej z ogolnego zadowolenia z rzadow PISu wiec chyba cos w tym wszystkim musi byc... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Dla zabicia czasu. (treść blisko spokrewniona z tematem) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8kajzrgwt0gwxy3s.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=rPCgaGKEWec prosze dla wszystkich PiSomaniaków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 piszu, no taka lokomotywa z tej Zytki ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 ale - jak sama mowi - dobrze jej idzie to ciągnięcie ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi