kaamil125 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Mam problem ze sciągnięciem tego programu ponieważ ja nie jestem obeznany w tych tematach. Szukam tego dla dziadka. Czy mógłbyś mi to na e-maila wysłać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 A niby jak mam Ci wysłać kilkadziesiąt MB na maila? Wejdź tu Wybierz schemat, który odpowiada dacie produkcji Twojego auta, rozpakuj i postępuj wg tego co napisałem w pierwszym poście tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaamil125 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzięki za pomoc tylko że mam problem z otworzeniem. Gdy klikam na index i wybieram język to mi że nie odnaleziono pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 A pisałem, że schematy mają wersje językowe, zobacz jakie masz katalogi, każdy to inna wersja językowa. Jeżeli nie ma polskiej, to nie otworzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaamil125 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz53 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witaj sciagnałem program ale jak piszesz nie ma zawartości w liscie kryterió a tym samym nie mogę wprowadzić danych auta,moze cos przeoczyłem ale nie wiem jak sobie z tym poradzić,chetnie skorzystam z pomocy pzdr janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 a tym samym nie mogę wprowadzić danych auta,moze cos przeoczyłem Nie rozumiem, gdzie niby masz te dane wprowadzić? Schematy elektryczne pokazują wszystkie możliwe połączenia w danym modelu rocznikowym. Jeżeli jeden układ elektryczny jest inaczej rozwiązany zależnie od wersji wyposażenia to są pokazane jako odrębne. Wysoko jest opisane w helpie do schematów, wystarczy to przeczytać. Jeszcze jedno, bo chyba nie wszyscy rozumieją jak wybrać schemat. Załóżmy, że mamy Megane II z 2005 roku, powiedzmy z drugiej połowy. Schematy są oznaczone **Megane II - 2004.pdf **Megane II - 24-06-2005.pdf **Megane II - 2006.pdf Powyżej to jedynie przykład nazw, przyjęty na potrzeby tego posta. Odpowiednim schematem będzie drugi. Zasada jest taka, że schemat nie może być oznaczony datą późniejszą niż data produkcji auta, bo mogą być występować różnice połączeń jak również zastosowanych elementów elektrycznych. Najlepiej wybrać schemat oznaczony datą wcześniejszą (pierwszą) od daty produkcji. Wersje wyposażenia i opcje lokalizacyjne można znaleźć klikając w ikonkę pytajnika, tam można znaleźć tabelkę. Zachęcam do przestudiowania dokumentu Wiadomości ogólne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwesyer Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 mam problem z światłami pozycyjne prawa strona przód i tył oraz światła cofania czy jest jakiś schemat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Chociaż popatrzyłeś co leży na Downloadzie :( Mnie wydaje się, że nie bo nie było by tego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PadakaMegane Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Siema jest może schemat do Megi I PhI ??? To co tam pobieram to pdf w dodatku po rusku. Nie widzę jak to otworzyć żeby wyskoczyło PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi