krzysztof1986 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 jakie są objawy zepsutego map sensora w ranault megane rok 97 poj 2.0 v8 i jak go sprawdzić czy jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Szarpie, parska, gaśnie itp. :l: Odepnij wtyczkę i sprawdź czy jest różnica. Sprawdź rurkę do niego przyczepioną. http://[ciach]wiatmotoryzacji.com.pl/index.php?modul=numery&page=czytaj&id=87 Jak sobie wpiszesz w wujka googla to znajdzie ci milion stron. We wszystkich autach były. Nawet w polonezie i DAEWOO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1986 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 a jakie powinien mieć obroty po odłączeniu wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jak sobie wpiszesz w wujka googla to znajdzie ci milion stron - poczytaj - tak samo możesz jak i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 U mnie jak odłącze to mi gaśnie. To chyba dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2125 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy :( Dobrze, ale na pracującym silniku. Powinien uruchomić się ponownie z odłączonym mapem. Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi