piszu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 do tej pory nie wierze. szperałem na allegro, znalazłem cos takiego: http://www.allegro.pl/item248129619_malusz...ka_zabytek.html zwróccie uwage na info: auto garazowane ;) to jest autentyk, sklania do refleksji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 piszu, ja tam głównie widzę raj dla naszego moda Prezesa, tekst byłby czerwony ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 cokolwiek, mnie dziwnym wydaje sie garazowanie auta pod kątem 45' w stosunku do płaszczyzny ziemi, natomiast moze to ja jestem dziwny a tak sie robic powinno...? nie wiem ;) pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 bo tam chodzi o to że silnik w maluchu jest z tyłu i żeby wszystkie płyny smarowały dobrze silnik :-P miałem kiedyś malkoma to wiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ale tez go parkowales [codziennie?] w taki sposob ;)? ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 wiek wiekiem ale on predzej mi na zlom wyglada niz zabytek... a ten garaz to koles chyba ma na rower skoro nawet maluch sie tam nie zmiescil, no i pare bledow ortograficznych w opisie... az oczy bola... :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Buahahahah. Dobre. Da się tak zaparkować Megankę ;) Nie zaszkodzi jej to ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a mnie dzis ktos rano na parkingu wgial blache miedzy tylnym kolem a drzwiami... ***** MAC :/ dwa tyg temu odebralem autko od blacharza... ale wczoraj cos mnie tknelo i spisalem numery rej aut parkujacych obok, a wokol bloku sa kamery :] NIE PRZEPUSZCZE! w czasie gdy pisze tego posta, Pan Infotrmatyk sprawdza nagrania i robi kopie. :] a co do tematu, watku... to taka Polska, ze oczywiscie nikt nawet kartki "przepraszam" nie zostawil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No kuchnia stary - ty to masz jakiegoś pecha - dopiero zrobione po ostatnim :evil: Cała POLSKA to właśnie jest - choćby tą kartkę zostawił - przepraszam ale teraz się bardzo śpieszę - oto numer do mnie i już by było inaczej. Daj znać czy znalazłeś na tych filmach sprawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Współczuję. Ale moja Megi też nie miała lekko. Znajdź i zabij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To mojemu kumplowi na osiedlu ktos caly bok sasmochodu zajechal. poszedl na policje powiedzieli ze maja samochod ktory to zrobil ale wlasciciel sie nie przyznaje. I nikt nie wie co bedzie dalej. BO to Polska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 sprawce... a w sumie sprawczynie znalazlem juz nastepnego dnia, znajoma-sasiadka pomogla ;) okazalo sie ze to mloda kobieta, rano sie spieszyla, byla zaspana i bum. film mam, no szczerze... w sumie w ogole nie skrecila wyjezdzajac z miejsca, prawie centralnie cofnela w moja meganke, musiala ja widziec we wszystkich lustrach. papiery mam juz wypelnione, szkode niedlugo zglosze, i znow auto na pol tygodnia nie do uzytku... jasny szlag by to :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi