ignas Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam, Dzisiaj rano lekko zaspałem i z pośpiechu wyjeżdżając z garażu zahaczyłem lusterkiem od strony kierowcy. Lusterko się wygięło a potem wyleciało. Nie spadło na ziemie ale wyleciało z tak jakby to nazwać "zawiasów". Gdy próbowałem włożyć z powrotem nie wchodzi tak jakby się zatrzaskiwało. Jest luźne i lata. Owszem jeździć mogę bo całe lusterko trzyma się na grubym kablu i bolcu który wchodzi do środka obudowy i trzyma ale nie jest to takie trzymanie jakie powinno być. Co proponujecie zrobić z tym tematem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Mnie co prawda nigdy jeszcze nie wypadło, ale na myjni zdarza się ze zostanie wygiete "do przodu", wtedy tez zaczyna latać luźno - w sensie składać i rozkladac. Dopiero po złożeniu i rozłożeniu przez nacisniecie przycisku w kabinie zaskakuje. Nie wiem czy ty masz składane elektrycznie, ale sprawdź moze jest tam jakim "dynks" który należy przestawić zanim wcisniesz lusterko? Edytowane 3 Marca 2012 przez mkotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Mam elektrycznie składane Zawsze na początku chce się bajerów a teraz jak dzwonie do serwisu wołają 1070zł za nowe lusterko ;P Bajery jak widać kosztują. Ja jednak skleję sobie sam to lusterko na jakiś czas. Potem wymienię obudowę za 50 zł i będzie jak nowe Tylko mi siebie troche żal ja pukam się po głowie jak mogłem patrzeć w prawe a nie lewe <_< Zorientowałem się dopiero jak mi zaczął czujnik na max pikać ale wtedy już lusterko było wygięte i wisiało na kablu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi