connected Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 czy mozna dolewac plyn do chlodnicy tzw. uniwersalny czy raczej trzymac sie oryginalu (niewielka dolewka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 jak niewielka dolewka to możesz nawet wodę destylowaną dolać ja osobiście zawsze leję płyn ori z renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarnas Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Wiatm, koledze mam pytanie o co tu chodzi a wiec jak jest zimny silnik płynu w zbiorniku wyrownawczym mam mniej niz minimum jak sie lekko nagrzeje silnik poziom płynu w zbiorniku wyrownawczy zwieksza sie i miesci sie w granicy min - max czego tak sie dzieje, i czym to moze byc spowodowane. z gory dziekuje za opinie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 czego tak sie dzieje - odsyłam do szkoły. Normalne zjawisko w przypadku cieczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarnas Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 tylko dziwne bo mam służbowy samochó seicento i tam czy zimny czy goracy silnik stan płynu chłodniczego jest zawsze ten sam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi