megaanka96 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Witam znalzłem cos bardzo zadkiego spotykanegoo Megane W heczbekuu 150 konna cos wiecie na ten temat ??bardzo ładna zresztą i mocy ma :)silniczek F7R znajomy z clio jedynki Wiliaams :)słyszałem ze bardzo mało sztuk było tych meganek z tym silnikiem...cos wiecie ??panowiee konkretnego zegary białe z kompem szyberdaszek Wersja RXE 16V no slicznaaa Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Raczej 142 km :lol: Najczęściej wychodziły w cupe ale i hb się zdarzały niestety silnik szybko niszczył skrzynie biegów i on sam nie należał do najmniej awaryjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 faktycznie rzadkość trafić w tym nadwoziu ten silnik...widziałem to auto już na allegro za 6900 zł kiepsko wygląda bagażnik z walcową butlą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 To była wersja robiona na rynek Szwajcarii, dośc rzadka sztuka. Silnik F7R z wersji coupe, 147KM, dość udana jednostka. Zawieszenie też z wersji coupe 2.0 16V. Ta meganka z Radomia już kiedyś była na forum, stała w komisie, nie mogła znaleźć właściciela przez długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaanka96 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) ale tylko było 500sztuk tak czytałem...skrzynie słabiutkiee???a czemu stała?? awaryjne to czy jak??alee pewnie ładnie lata to ??? Edytowane 13 Marca 2012 przez megaanka96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Akurat silnik to jedna z mocniejszych stron i jest on solidna konstrukcją, skrzynia też jest inna niz w pozostałych wersjach z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 podobna do tej która jest aktualnie wystawiona, a może to ten sam egzemplarz http://otomoto.pl/renault-megane-2-0-benzyna-klimatyzacja-C23288306.html jest to limitowana wersja dla kolekcjonerów punktów w programie lojalnościowym policji :lol: chociaż właściwie w 1998r.to była przyzwoita moc w hatchbacku, obecnie nie robi większego wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaanka96 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 niee ta jest inna tamta ma szyberdach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ta nie ma gazu, haku z tyłu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craigh Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) Chyba 'haka' :lol: Poza tym jak jest szyberdach to nie ma klimy i odwrotnie. Edytowane 14 Marca 2012 przez Craigh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaanka96 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) niekoniecznie ona ma szyber i klimee :)kurcze skusiłbym siee na ten egzemplarz aleee mojej mi szkoda za ładnie ją sobie wypiescilem poto ze by teraz sie rozssstac pekłoby mi sercee :)a ta lotka nie ładna ladniej wyglada bez :lol: Edytowane 14 Marca 2012 przez megaanka96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 to taka cicho ciemna :o niepozorna a te prawie 150 kucy ma :o tak jak moja :lol: lata to niesamowicie :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi