tomek-tom Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ostatnio zauważyłem że jeden z przewodów który wychodzi z kabiny (od strony kierowcy) nie jest nigdzie podpięty i drugi jego koniec zwisa sobie luźno. może mi ktoś napisać do czego jest ten wąż i gdzie ma być podpięty ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 tomek-tom, jeśli jest zakończony gumową klapką, to jest to odwodnienie parownika klimy. Powinien być skierowany pod auto, po przegrodzie. Mogłes zaznaczyć na focie, o który Ci chodzi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek-tom Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 jakaś tam klapka jest ale wygląda to tak jakby na początku ten wąż był zaślepiony gumową błoną a potem został rozcięty po bokach (i właśnie ta błona tworzy coś na kształt klapki wgiętej do środka). i na zakończeniu tego węża są dwa cienkie bolce oddalone od siebie o około 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 tomek-tom, przypuszczałem, ze właśnie o ten Ci chodziło. Po tej końcówce stwierdzam że to odwodnienie. Ja mam to skierowane do dołu, pod auto. Niestety nie wiem jak to wugląda przy wyjściu z kabiny, w scenicu silnik jest głębiej i tego tak nie widać. Może jutro jakoś uda się to "obfotografić", to się temu przyjrzę. dodano 04.10.07 Niestety nie udało się dojść do wyjścia węża z kabiny, na przegrodzie mam matę. Zrobiłem fotkę od dołu. Na drugim zdjęciu, końcówka wężyka widziana z pod prawego progu. [center:d0f0c1e0f3][/center:d0f0c1e0f3] [center:d0f0c1e0f3][/center:d0f0c1e0f3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi