pawelu19 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam Chciałbym się dowiedzieć jak mogę podłączyć dodatkowe ledowe oświetlenie pod nogi w mojej megance. Chciałbym aby świeciło się przy otworzeniu drzwi tak jak lampka podsufitki. Czy wystarczy jak podepnę kable pod czujnik otwarcia drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pod czujnik nic nie da. Trzeba pod lampkę. Czujnik drzwi daje sygnał na BSI i to on steruje oświetleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 http://megane.com.pl/topic/11497-oswietlenie-led/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu19 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 OK. A jak dostać się do lampki? Trzeba zdemontować podsufitkę czy idą kable gdzieś słupkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 poczytaj temat który ci podlinkowałem, bo ten twój to raczej do kosza trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) Podepnij się do kostki pod skrzynką bezpieczników. Która to kostka i które przewody opisałem (ze zdjęciami) w temcie który podlinkował pasek. Sam mam tak zrobione Podpięcie pod wyłącznik drzwiowy lub bezpośrednio pod lampkę jest zbyt skomplikowane, a kostka jest prawie na wierzchu Edytowane 25 Marca 2012 przez T.Boy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu19 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 OK dzięki. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi