brudijr Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Chciałbym o małą przeróbkę w photoshopie, niestety sam nie umiem się tym posługiwać, a chciałbym zobaczyć co dalej zrobić z autkiem :lol: Chodzi tylko o zmiane koloru listew na zderzakach i bocznych (5min roboty pewnie). Jak jest ktoś chętny, to wstawie fotke :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Wstawiaj fotkę i daj znać jakie kolory. Jutro jak będzie luz w pracy to może się pomęczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Już mi koleżanka zrobiła, ale dzięki, jakby co, wiem, gdzie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 właśnie dla takich pytań założyłem ten temat http://megane.com.pl/topic/37499-virtual-tuning/page__p__288534__fromsearch__1#entry288534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 właśnie dla takich pytań założyłem ten temat A ten już istniejacy od końca maja 2007 roku, z 12 stronami to mało, że trzebabyło kolejny zakładać??? http://megane.com.pl/topic/1985-vitrual-tuning-naszych-autek/ Wystarczyło tylko odświeżyć nowym postem, ewentualnie nowe zasady tematu zaproponować. Sklejam nowy z już istniekjącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 A ten już istniejacy od końca maja 2007 roku nie znalazła mi wyszukiwarka podobnego tematu jaki założyłem, ale skoro jest to mój można usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi