Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Wymiana odbiornika Ir na radiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś z forum odpowie mi na kilka pytań ( rady typu "idź do fachowca" albo "na forum to już było" , "poszukaj w google" zachowajcie dla siebie chodzi mi o konkretne odpowiedzi bądź linki do odpowiednich stron lub postów. Opcji "sukaj" też użyłem ale w większości postów temay są nie składne i nie są opisane dostatecznie ) W mojej Megance posiadam sprawne immo i kluczyk na podczerwień. Chciałbym wymienić odbiornik Ir na radiowy (nie ten oryginalny z reni po lifcie tylko dowolny sterownik centralnego ) Co chce osiągnąć ? Po pierwsze chce sterować centralnym zamkiem z pilota radiowego, a po drugie chce żeby immo się włączało i wyłączało wraz z otwieraniem i zamykaniem centralnego zamka tak jak to się dzieje teraz za pośrednictwem pilota na podczerwień. Jeżeli da się to zrobić to proszę o wskazówki jak tego dokonać. Dla czego nie chce oryginalnego piota radiowego z renault ?Ponieważ chce zakupić pilot typu "scyzoryk" bo taki mi się podoba i już, na tym zakończmy ten wątek.

i już, na tym zakończmy ten wątek.

Skoro taka wola że kończymy to zamykam. Mówisz masz. :-) :-)

Może ktoś z forum odpowie mi na kilka pytań

Zapewne, jak zawsze..

( rady typu "idź do fachowca" albo "na forum to już było" , "poszukaj w google" zachowajcie dla siebie

To rozkaz czy nakaz i zalecenie?? A może taki folklor, ze potrzebujący pomocy pomagającemu warunki stawia???(trochę grzeczności i pohamowania swojego EGO wobec użytkowników by się przydało, skoro pomocy oczekujesz)

Opcji "sukaj" też użyłem ale w większości postów temay są nie składne i nie są opisane dostatecznie

Wiadomości w tematach są tak napisane jak je użytkownicy zamieścili.

Na PLUS zaliczam zastosowanie szukajki i odnalezienie już istniejących.

MINUSEM natomiast jest nieznajomość regulaminu, w kwestii zakładania nowych tematów.

Przeczytaj raz jeszcze kiedy możesz nowy temat w nowym miejscu założyć.

Właśnie z tego powodu, a nie jak na początku napisałem (choć to też do tego obliguje) ten temat zostaje zamknięty. :-)

• +1 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!