kamcio000 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, jesli nie ten dział to z góry przepraszam. Myłem Megankę dzisiaj i ujrzałem takie coś: I teraz moje pytanie...od czego jest ten kabelek i czy jest niezbędny? nie wiem ile czasu już jest urwany i nic podejrzanego w zachowaniu auta nie zobaczyłem. Śmiem twierdzić że nie jest to kabelek od ABS, bo ABS działa, kontrolki wszytskie też tak jak były działają poprawnie. Kabelek ten jest z lewej strony za przednim kołem patrząc z boku. Z prawej nie ma takiego.Domniemywam że jest to może kabelek od czujnika "ścieralności klocków" bo takie coś posiadam chyba? a jesli tak to czy mogę to zostawic jak jest hehe? bo sam wiem kiedy klocki się kończą podsumowując może ktoś ma wiedzę od czego on jest? i czy jest niezbędny...szczerze nie chce mi się go sztukować ale jak tzreba to czemu nie tylko do czego on służy i za co odpowiada. Z góry dzięki za odpowiedzi. pozdrawiam Kamil Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez kamcio000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Domniemywam że jest to może kabelek od czujnika "ścieralności klocków" bo takie coś posiadam chyba? Dobrze domniemywasz i czy jest niezbędny nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio000 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 dzięki kolego:) dobrze myślałem jak tak heh. On już był klejony i jego stan jest słaby więc chyba se to daruje. Klocki mam nowe. A jak będe miał chęci to może kiedyś ogarnę. jeszcze raz dzięki za pomoc i pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Taka ciekawostka, w latach 90 była akcja serwisowa polegająca na przecinaniu tych kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi