gaca88 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam jestem nowym uzytkownikiem, szukałem tego tematu w różnych działach na forum lecz do końca nie znalazłem wątku z odpowiedzią, która by mnie satysfakcjonowała, na dodatek przeważnie temat się tyczył wersji hatchback. Pierwsze pytanie - czy lampy z wersji coupe PH II podejdą do PH I? -jeśli tak to co dokładnie trzeba przerobić? (słyszałem że coś z kostkami) -czy pasują na wymiar? -sa do tego jakieś schematy ? Drugie Pytanie - odnosi się do tylnej klapy? -czy idealnie pasuje z wersji PH II do PH I? Trzecie Pytanie - tyczy się lakieru? -mam megane coupe z 98 roku, znalazłem klapę z roku 99 w teoretycznie tym samym zółtym kolorze wiadomo że na kolor po latach maja wpływ warynki atmosferyczne itp itd.... ale czy zarówno PH I i PH II były malowane tym samym lakierem? bo jeśli tak to może rok róznicy nie sprawi że elementy będą się różnić i może udałoby się uniknąć malowania ? pozdrawiam i czekam na odpowiedź Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez gaca88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 szukałem tego tematu słabo szukałeś. Na wstępie wiesz jaka jest różnica pomiędzy klapami? Ad1 a - c)Link 1 Ad2) j.w. Ad3) prawdopodobnie kolory będą się nieznacznie różnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaca88 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) w porządku ale ten link tyczy się lamp w Scenicu, a jednak w Megane Coupe lampy znacznie się różnią kształtem od Scenica ... i raczej nigdzie nie jest to dokladnie opisane ... miał ktoś styczność z takim przypadkiem ? Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez gaca88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nie doczytałem. Z drugiej strony nie przypominam sobie, żeby był taki temat dotyczący kupety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi