rifresz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam Megane 1 coupe 97 rok 1.6 90km 8 zaworowy ///////===========\\\\\\\\ Auto nie chodzi na wszystkie gary po przekladce a mianowicie na wolnych obrotach silnik bardzo nierowno pracuje prawie gasnie przekladka byla z takiego samego silnika ///////===========\\\\\\\\ Nowe swiece, nowe kable zaplonowe, podejzenie padlo na cewki (2 sztuki) ///////===========\\\\\\\\ Moje pytanie na tej akcji wystepuja jakies dwa rodzaje cewek i niby jedna musi byc zcarna a druga biala? ///////===========\\\\\\\\ napewno moje cewki maja zlacze "meskie" czyli wystajacy bolec ale o co chodziz tymi kolorami ? Pierwsze slysze ///////===========\\\\\\\\ http://allegro.pl/nowa-cewka-renault-laguna-megane-safrane-meska-i2215766229.html Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki i 5.9 - Enter Przydało by się odświeżyć regulamin. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja mam oba z czarnymi wyjściami też wystające bolce, myślę ze to nie powinno mieć znaczenia, lecz mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Są cewki z białą i czarną wtyczką, tak jak wtyczki przewodów do nich. Pod względem elektrycznym obie cewki są identyczne. Różnią się tylko takim małym wystającym od spodu plastikiem, który pasuje w wycięcie miejsca mocowania cewek. W obu cewkach, te plastiki są w innych miejscach. Po ścięciu nożem tego plastiku, można montować w obu miejscach. Bez ścięcia obudowa lekko się wybrzuszy, ale cewka będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi