pcz_07 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pytanie jak w temacie. Czym mogło to być spowodowane? Opis: wydarzyło się to około 10 km od domu, podczas dojazdu do pracy, dystans łaczny to około 60 km. Podpowiem, że silnik jeszcze nie był chyba maksymalnie rozgrzany, prędkosć 110km/h :) Na moment zaświeciła się, nie poczułem nic aby samochód zaczął się inaczej zachowywać, po około 3 sekundach zgasła :) Dodano: 16 kwi 2012 - 17:25 W drodze powrotnej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amtrax Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 w moim scenicu podobny przypadek,przeczysciłem waż podciśnienia i pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Muszę poszukać tego węża. Jak bedzie ciepło to poczyścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Poczytaj o zaworze EGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 szukam, ale już ciemno i ciężko mily ktoś niech podrzuci wersję łopatologiczną, słowo egr powtarza się często, ale dla takiego laika to nic nie znaczy, wiem tylko że się go czyści lub odpina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) ej drogi kolego Naprawde o EGR napisano całe tomy. Jeszcze słowo klucz to przepływomierz :) Dodano: 16 kwi 2012 - 23:08 Jakby co może czytaj tematy od końca Chciałbym podrzucić na szybko, ale zapisałem gdzieś na kompie i teraz nie znajdę. Dodano: 16 kwi 2012 - 23:10 wiem tylko że się go czyści lub odpina Podobno nawet zaślepia Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nesto Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 U mnie zarówno ERG jak i przepływomierz... ;) Po naprawie obu - kłopoty zmiknęły i jest z tym OK. ps. Na poczatku myślałem, że to świece, hehe.. Teraz wiem, że w Scenicu, jak złapiesz gumę w przednim kole, to trzeba wymienić silnik wycieraczki z tyłu i jest OK ;) Ta kontrolka "świec żarowych" jest od "wszyskiego".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi