michaus Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam, potrzebuję zestawienia żarówek do megane classic I Ph I. Najbardziej chodzi mi o kierunkowskazy przednie ale (myślę, że nie tylko mi) przyda się też cała reszta. Ma ktoś takowe zestawienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaus Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Czyli przód kierunek to będzie coś takiego : http://p.alejka.pl/i2/p_new/45/22/zarowka-p21w-12v-21w-ba15s-jednostka-sprzedazy-10-szt-oswietlenie-zarowki_0_b.jpg ?? To jest jednowłóknowa? A tam one są kolorowane czy białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dokładnie taka pomarańczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaus Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dzięki wielkie:) Nie mam jej przy sobie więc zadaje takie głupie pytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markkato Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 A czy do kierunków nie jest czasem żarówka z asymetrycznymi bolcami tzn Bau15s Py21W ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi