gorylpl1 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, Nie działa mi podświetlenie licznika kilometrów głównych i dziennych. Prędkościomierz działa i licznik nabija kilometry, ale nie ma podświetlenia. Gdzie szukać awarii? Zmieniałem opony i Myłem dziś intensywnie samochód po zimie-czy to mozliwe aby jakiś kabelek w komorze silnika się przerwał, zalał etc.? Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez gorylpl1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wyjmij licznik i sprawdź żarówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 żarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorylpl1 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Faktycznie były to zarówki. Wymieniłem, spalone było, aż 5. Dziwne, że na raz spaliło sie ich az tyle, a wcześniej świeciły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi