hghormone Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam. Może ktoś pomóc rozwiązać problem z odczytaniem schematu? Chodzi o to, że na rysunku poniżej blok który zaznaczyłem kwadratem jest opisany jako nr "645 Passenger compartment junction box" ,czyli odczytujac na moje "645 Skrzynka łączeniowa po stronie pasażera" a wrzeczywistości po stronie pasażera nie widziałem nigdzie takiej skrzynki za schowkiem, na rysunku w tym bloku znajdują sie bezpieczniki F20 i F21, które znajdują się w skrzynce bezpieczników i zastanawiam się czy właśnie "645 " to nie jest skrzynka z bezpiecznikami, a przecież ona jest po stronie kierowcy a nie pasażera, czy to jakis blad ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gungosa Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 instrukcja po angielsku może samochód anglik z kierownica z prawej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Może ktoś pomylił się tylko przy tłumaczeniu. Z twojego opisu wynika, że masz problem z tylnymi szybami uchylnymi i nie wiesz gdzie szukać bezpieczników, tak? Bezpieczniki znajdują się w skrzynce po stronie kierowcy są 25A w ostatniej linij licząc od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hghormone Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Nie nie, Ja wiem gdzie i są te bezpieczniki , bo juz je wymienilem. tylko chodziło mi o to czy to błąd w opisie na schemacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Wiesz jak to jest jak komuś nie chce się przyłożyć do pracy potem wychodzą dziwne krzaczki. A tłumaczenie pewnie szło z francuskiego do angielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 "645 Passenger compartment junction box" Z tym, że ja to rozumiem jako skrzynka połączeniowa w przedziale pasażerskim czyli sławetne UHC.W oryginalnej wersji VISOU pod nr 645 MODUŁ KONTROLI ELEKTRYCZNEJ KABINY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hghormone Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Tylko dlaczego w tym bloku są też przekaźniki, myśle że one powinny być w bloku przekaźników. I jeszcze jedno pytanie jest jakaś wersja VISU pod ten model meganki , czyli Coupe 96r 1.6e K7M ? Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez hghormone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ad1) Z tym pytaniem zwróć się do konstruktorów Renault Ad2) Megane X64 NT8130A 1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hghormone Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Dziękuje wszystkim za pomoc Dodano: 21 kwi 2012 - 08:55 W necie znalazłem tylko rosyjsko języczną wersje Megane X64 NT8130A 1998 , posiada ktoś może to samo w wersji angielskiej.Tylko chodzi mi o takiego pdfa w ktorym mozna wyszukiwać tekst w schemacie, ponieważ posiadam juz taka angielska wersje ,ale to chyba marnej jakosci skany i nie mozna tam nic wyszukiwać. A najlepiej jakby ktos mial wersje VISU do coupe, ale 1996r. Z góry wielkie dzięki. Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez hghormone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Szukaj, ale z tego co samemu udało mi się wygrzebać to jedynie co znalazłem to wersje rozyjskojęzyczne. Nie ma schematu do Coupe, ten co Ci podałem również opisuje Twój samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hghormone Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 No wlasnie ciezko znalezc. Ja mam wersje angielskojęzyczną właśnie tego visu , ale nistety nie moge wyszukiwać słow w tym pdfie bo to mi wygląda na slabej jakości skan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi